Workshops

Stress en Burn-out / Zelfgroei en -ontwikkeling

Met deze workshops wil ik mensen sensibiliseren; informeren over bepaalde belangrijke onderdelen die aan zelfgroei en -ontwikkeling/stress en burn-out gerelateerd zijn …

… maar vooral wil ik gelijkgestemde zielen samen brengen om samen een bepaald domein binnen de stress en burn-out wereld of andere “feelgood” onderwerpen te bespreken.

Om zo elkaar een helpende hand aan te reiken. Want ik geef het toe, ik zou het nooit alleen gekund hebben. Samen is het zoveel simpeler, makkelijker te verwoorden en vooral aanvaardbaarder.

Wij kunnen in groep zo veel meer aan!

Coaching session in group

Een workshop is leuk!

Tijdens ±3 uur wordt een actueel onderwerp behandeld binnen het aangegeven domein van stress en burn-out, of gewoon over het zich goed voelen in zijn vel. Er wordt uitleg gegeven door mezelf of iemand anders die extra gespecialiseerd is in het onderwerp.

We geven een reëel en duidelijk beeld aan het onderwerp, en geloof me “met een positieve aanpak ”!

Dit is steeds een succesverhaal!

Pikir-Coaching-Gloeilampbrein

Na een korte pauze met versnapering gaan we brainstormen met voorbeelden uit het dagelijkse leven en hiervoor handvaten aanreiken tot oplossingen. Ieder krijgt de kans “een praktijkervaring” in de groep te gooien en we gaan met z’n allen samen onze visie geven.

Uit ervaring weet ik dat deze sessies een immense energiestroom op gang brengen, die vaak heel mooie “vonken” geeft!

Indien het weer en het onderwerp het toelaten, vinden de workshops buiten plaats!

WAAROM PIEKER IK?

“Ik heb toch alles?”