Anja Wouters Pikir Coaching

Anja Wouters

Master in Business Administration

Master in Economy
Master in de Toegepaste Economische Wetenschappen
Gediplomeerd Psychologisch therapeute
Gediplomeerd Life Coach
Gediplomeerd Stress- en Burnout Coach

HERSTEL ZIT IN JEZELF!

“Je kan alleen maar opbranden, als je ooit in vuur & vlam hebt gestaan!”

In mijn leven kreeg ik heel wat klappen. Niet alleen tijdens mijn opvoeding, welke wel een zeer grote impact op mijn leven hebben gehad, maar ook in mijn verdere leven kreeg ik te maken met trauma, verlies en de klappen die het leven ons toedient. Toch bleef ik doorgaan!

Na een jarenlange stress-carrière in de internationale sales & marketing, was mijn lichaam op! Ik was in een gestreste neerwaartse spiraal gesukkeld, waar ik niet uit geraakte. Bovendien was ik uitgeput, lusteloos, ongeïnteresseerd in alles.
Eerst wilde ik de signalen die mijn lichaam uitstraalde niet zien, tot mijn lichaam zelf aan de noodrem trok en ik door een epilepsieaanval geveld werd.

Het was niet vijf voor twaalf, maar eigenlijk al kwart na twaalf.
Ik moest actie ondernemen, en dat deed ik!

Sindsdien kijk ik anders naar het leven!

Deze nieuwe levensvisie maakt dat meer en meer mensen met problemen en stressklachten mij aanspreken om te vragen hoe ik uit mijn dal ben geklommen.
Mensen die bij me komen aankloppen weten heel goed wat ze niet meer willen. Ze herhalen het constant. En dat mag, ze willen vooruit!
Het heeft pijn genoeg gedaan! Ze willen uit dit stress en burn-out verhaal. Ze beseffen dat de situatie moet veranderen, dat ze nieuwe dingen voor zichzelf willen. Ze beseffen dat ze best dingen anders gaan zien, anders gaan aanpakken!
Hen wil ik graag verantwoord verder helpen!

Omdat de problematiek hoog ligt, leg ik mij momenteel meer en meer toe op stress en burn-out coaching, alsook verslavingsproblematiek naar individuen toe en ook naar bedrijven.
IK WIL MENSEN EN BEDRIJVEN HELPEN HULP ZOEKEN EN VINDEN.