FAQ’s

“Een eerlijk antwoord op veel gestelde vragen
voor een vlotte start bij PIKIR COACHING
Pikir-Coaching-FAQs een antwoord op al je vragen

Waarvoor kan je bij PIKIR COACHING terecht?

Je kan bij mij voor alle dingen die maken dat jij stress hebt in het leven terecht. Gaat dit nu over stress in het algemeen, je niet goed in je vel voelen, of steven je af op een stress- en/of burn-out, of zit je reeds in een burn-out?

Het kan ook zijn dat je met een specifieker probleem zit :

  • Faalangst
  • Een laag zelfvertrouwen, onzeker zijn.
  • Een verslaving (drank, voeding, medicatie, gokken, gamen, …).
  • Moeilijk communiceren in het algemeen, of voor een publiek spreken.
  • Verlegen zijn, moeilijk contacten leggen.
  • Werken aan je zelfontplooiing, assertiviteit, …

Hoe kan je een afspraak maken?

Je kan gewoon een telefoontje doen naar mij 0476/45 37 68 of mij een mailtje sturen [email protected] of via het contactformulier hier op de website, en we spreken af voor een intake, ook kennismakingsgesprek genoemd.

Hoe ziet een intake eruit?

In een intake of kennismakingsgesprek is het de bedoeling dat we kennis maken, mekaar beter leren kennen en dat we een gedetailleerd beeld schetsen van de stress situatie(s).

Is ons gesprek vertrouwelijk?

Ja, alles wat tussen een coach en zijn coachee besproken wordt, is strikt vertrouwelijk.

Hoe ziet een sessie eruit?

We gaan kijken wat het beste stappenplan is om jou opnieuw wat energie te gaan geven en de stress aan te gaan pakken. Stress en Burn-out is geen lachertje en heeft een grondige analyse en aanpak nodig. We gaan stapsgewijs jouw fysieke en geestelijke veerkracht terug opbouwen om de stress een halt toe te roepen, stap voor stap met de nodige tools en aandacht.

Hoeveel sessies zijn er nodig voor een herstel?

Dit is natuurlijk zeer variabel van persoon tot persoon, en ook afhankelijk van het probleem waarmee je mee te kampen hebt. In een aantal sessies ga je zien dat je al veel kan bereiken. Ik hoop jou de juiste handvaten te kunnen aanreiken. Je kan op me rekenen zolang je mij nodig hebt. Eventueel met tussenpauzes waarin jij zelfstandig verder werkt aan een bepaald deel van therapie. Zolang jij je comfortabel voelt, is veel mogelijk.

Hoe kan je betalen?

Je kan cash betalen. Er bestaat ook de mogelijkheid om met Payconiq te betalen of d.m.v. bankoverschrijving.

Wat moet je meebrengen?

Geen speciale vereisten, pen en papier zijn ter plaatse aanwezig indien je zelf iets wil noteren. Ook is er koffie, thee en water voorzien.

Waar kan je parkeren?

Er is voldoende parkeerplaats vóór de praktijk voorzien om je auto of fiets te zetten.

Heb je een doktersvoorschrift nodig om naar PIKIR COACHING te komen?

Neen, wel is het aan te raden dat je eerst bij een arts te raden gaat, zodat we met zekerheid kunnen uitsluiten dat er een andere medische achtergrond is voor jouw probleem.

Hoe kan je een afspraak annuleren?

Dit kan gewoon zonder kosten 24u op voorhand via een belletje of via een e-mail berichtje. Wordt een afspraak te vaak afgezegd, of zonder een geldige reden, dan kunnen er kosten in aanrekening gebracht worden. Deze bedragen het bedrag van de sessie.

Kom je ook op huisbezoek?

Normaliter kom ik niet op huisbezoek, maar indien het niet anders kan, omdat jouw mobiliteit het niet toelaat, wil ik hierop een uitzondering maken. In samenspraak vinden we een oplossing.