Blog-Pikir-Coaching-Typmachine

Bloggen

Eindelijk is het zo ver!

Mijn nieuwe website over “persoonlijke ontwikkeling”, stress & burn-out coaching en verslavingsproblematiek is een feit.

Ik heet jullie trots welkom op m’n eerste “blogpost”! En dit precies op de dag dat mijn bomaatje, moest ze nog in leven zijn, 100-jaar geworden zou zijn!
Zij zou nooit van “bloggen” horen, laat staan weten waar het voor staat. Weten wij het precies?

“Blog” is de afkorting van “weblog” en is eigenlijk niet meer dan een plaats op het internet waar regelmatig nieuwtjes worden op geplaatst, en waar je je mening kan delen.

Waarom wil ik bloggen?

Wel, ik vind schrijven ontzettend leuk en ik wil jullie op de hoogte houden. De persoonlijk evolutie die ik nu nog doormaak, iedere dag opnieuw wil ik heel graag met jullie delen. Maar vooral wil ik jullie “triggeren”.
Triggeren zodat jullie echt zin krijgen om samen met mij te gaan werken aan jullie persoonlijk herstel en aan jullie persoonlijke groei.
Want geloof mij, het resultaat en de voldoening die je pertinent krijgt, is groot en echt de moeite waard!

We leven allemaal een hectisch leven. Het merendeel van ons heeft een, al dan niet nieuw samengesteld, gezin, met kinderen waarvan we verwachten dat ze goede schoolresultaten halen, dat ze opgroeien met de juiste waarden en normen, dat ze veel vriendjes hebben, leuke hobby’s hebben en bovenal dat ze gelukkig zijn in hun jeugd. Zelf hebben we dan nog een full-time job, waarin we de juiste balans werk-privé proberen te vinden.

En wanneer mogen we dit alles loslaten? Juist ja, wanneer we in bed liggen! Dan horen we “zen en ontspannen” te zijn en klaar zijn om zalig aan de nacht te beginnen. Zalig? Juist ja, hét piekermoment bij uitstek van de dag is aangebroken! Laat de gedachtenrace maar beginnen!
En dan zijn sommige mensen verwonderd, wanneer ze uitgeput en uitgebrand raken?

Stress en Burn-out? Wat is het? Hoe sluipt het in ons leven? … lees meer

Om die reden wil ik de dingen die ik opsteek tijdens mijn coachings en workshops hier met jullie delen.
Mijn groei wil ik jullie groei maken!
Samen staan wij sterker!

Je gaat hier regelmatig nieuwe posts vinden.
Reageer zeker op deze posts en vertel mij hoe ik je kan helpen! Of neem gewoon contact met mij op, stuur me een mailtje, en ik hou je op de hoogte van de nieuwe events die in de kalender staan.
Ik respecteer natuurlijk jullie privacy en jullie e-mail adres wordt nooit gepubliceerd of kenbaar gemaakt. Lees meer over hoe wij jouw gegevens verwerken in ons privacy beleid.

Gerelateerde berichten

Plaats een antwoord